Vakkorama
Filtre
Filtreler
Filtre
Filtre
Filtre

ÇANTA AKSESUARI

Vakkorama kadın çanta aksesuarları, sıradanlıktan uzak, fark yaratan ve tüm beğenileri üzerinde toplayan bir tarz sergiliyor. Oldukça renkli ve dümdüz bir çantayı bile canlandırabilecek potansiyeldeki aksesuarlar Vakkorama kalitesiyle farkını yansıtıyor.

Çantaları Renklendiren Tasarımlar

İstenilen her an çantalara takılıp çıkarılabilen rengarenk aksesuarlar, sahip oldukları tasarımları ile oldukça zarif bir görünüm sergiliyor. Aksesuarların uzun ve kısa olarak farklı iki boyutu bulunuyor. Uzun aksesuarlar çanta askısı olarak da kullanılabiliyor. Ürün çanta boyuna göre fazla uzun kalırsa düğüm atarak dilediğin gibi, kolaylıkla kısaltılabilme imkanı sunuyor. Renkli tasarımı ve zarif yapısı sayesinde hemen her kıyafetine kolaylıkla uyum sağlıyor. Tercihine göre hem desenli hem de düz çanta modelleri ile birlikte kullanılabilir bir özellik taşıyor.Bir kıyafetin tamamlayıcısı aksesuarlar olduğu gibi, çantalarda da ufak detaylar büyük farklılıkları ortaya çıkarıyor. Happy-Nes çanta aksesuarları da dış giyiminin tamamlayıcısı olarak şık tarzını yansıtmana katkı sağlıyor. Aksesuar kullanan kişiler, sahip olduğu giyim tarzını ön plana çıkarırken, takımlamasıyla da kendini ifade ediyor. Kişisel tercih, zevk ve yaşam biçimine göre değişiklik gösteren aksesuar kullanımı ile takımlama sırasında birçok farklı alternatif ortaya çıkabiliyor. Çanta kullanımı sırasında fark yaratmak isteyen, değişiklik talep edenlerin beğenisini kazanan askı ve aksesuar çeşitleri, günlük kullanım için pratik seçenekler sunuyor.

İstediğin An Çantanı Kişiselleştir

Aksesuarların ucunda yer alan takma aparatları çantalara zarar vermeden, hızlı bir şekilde takılabiliyor. Çantanın boyuna göre uzunluğu ayarlanabilen aksesuarlar, birden fazla ve özellikli ip takımlamasıyla üretiliyor. Özellikle büyük çantaların içerisinde bulmakta zorlandığın cüzdan gibi küçük çantalara takabildiğin bu aksesuarlar, hayatını pratikleştiriyor ve sana kolayca cüzdanına ulaşma imkanı sunuyor. Taşıma kapasitesi en fazla 3 kilogram olduğundan dolayı ürünün uzun süreli kullanılabilmesi için belirtilen ağırlığın aşılmaması önem taşıyor.Happy-Nes çanta aksesuarları tamamen el yapımı ürünler kullanılarak üretiliyor. Takma- çıkarma aparatları pratik kullanım imkanı sunuyor. Böylece günlük takımlamalarına kolaylıkla uyum sağlayan çantanı hızlı bir şekilde hazırlayabilirsin. Gündelik hayatında sürekli kullandığın çantalarına ufak bir dokunuş ile renk, canlılık ve farklılık getirebilirsin. Üstelik Happy-Nes çanta aksesuarları tamamen el yapımı ürünler olduğundan dolayı, benzeri olsa bile aynı üründen kimsede bulamayacağın aksesuarları sunuyor. Kişiselleştirilmiş ürünler Vakkorama kalitesiyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Kullanmaktan sıkıldığın çantalarına, rengarenk ve zarif görünümlü çanta askılarıyla ufak bir dokunuş ile büyük farklılıklar katabilirsin. Sen de tamamen el yapımı, kişiye özel ve kendini ayrıcalıklı hissettiren çanta aksesuarlarını satın alarak eşsiz bir ürüne hemen sahip ol!