Vakkorama
Filtre
Filtreler
Filtre
Filtre
Filtre

CEKET & YELEK & BLAZER

Ceket, yelek ve blazer koleksiyonlarıyla kadınlarda hayranlık uyandıran Vakkorama, her mevsimde şık, iddialı ve heyecan verici tasarımları senin için listeliyor. Dünyanın en ünlü markalarının çok özel tasarımları ve ürün serileriyle tanışmanı sağlarken ünlü moda profesyonellerinin ilham veren seçkilerini de senin için bir araya getiriyor. Sen de hem günlük stilinde hem de özel günlerinde değerlendirebileceğin birbirinden özel üst giyim koleksiyonlarını inceleyebilir, bulunduğun ortama uyum sağlayan seçkin ve göz kamaştırıcı kıyafetlerle kendini şımartabilirsin.

Sınırları Aşan Vakkorama Kadınları İçin Özgür Seçimler

Çok özel ve zevkli ara tonlarla elde edilen renkleriyle hem ilkbahar hem de sonbaharı çağrıştıran Vakkorama, doğallığı ön planda tutan etkileyici bir şıklık sunuyor. Her kadına kendi doğasıyla uyum sağlayan seçimler yapabilme fırsatı veren Vakkorama tasarımları, klasik ve sportif blazer ceketler, kruvaze formlar, İtalyan kesimler, düz biçimler ve çok daha fazlasıyla kadınları mutlu eden geniş bir seçkiden oluşuyor. Hem yaz aylarında hem de kış aylarında tercih edebileceğin ceket seçenekleri arasında jean, kadife, keten, kaşe, yün, deri, süet gibi birbirinden kaliteli kumaşlardan üretilen modellere yer veriliyor. Desen bakımından oldukça zengin olan koleksiyonlarda kaz ayağı, kare, çizgi, çiçek, soyut desenli ürünler görebilir, istersen daha sade ve detaysız ürünler de bulabilirsin. Eğer daha özel ve dikkat çekici seçimler yapmak istersen taşlı, işlemeli ve nakışlı ürünleri de değerlendirebilirsin.

Kadınların Zarafetini Yansıtan Ceket, Yelek ve Blazer Modelleri

Simetrik ve asimetrik kesimli ceketler, şıklığı vurgulayan yelekler, çift kemerli blazer’lar ve sportif seçimler güne eşlik etmek için seni bekliyor. Enerjini değiştiren renkler, iddialı ve güçlü hissettiren kumaşlar, güzelliğini vurgulayan biçimler ve daha fazlası Vakkorama’da seninle buluşuyor. Stiline en çok uyum sağlayan ve içinde kendini çok güzel hissedeceğin tasarımlar seçerek gardırobundaki diğer giysilerinle birlikte harikalar yaratabilirsin. Vakkorama kadın ceket, yelek & blazer modelleriyle hem kendini güzelleştirebilir, hem de stiline yeni anlamlar katabilirsin. Toprak tonlarından menekşe morlarına, çivit mavilerinden gün sarılarına, mercan kırmızılarından fildişi siyahlarına dek uzanan geniş renk seçkisiyle dilediğin renge bürünebilir, ruhunu dilediğin biçimde yansıtabilirsin. İstersen yeleklerle birlikte ceket ve montları eşleştirebilir, mevsime özel seçimler yapabilmek için Vakkorama kadın pantolon ya da Vakkorama kadın etek modellerine de göz atabilirsin. Sen de hemen seni en çok etkileyen şık ceket, yelek ya da blazer modelini sepete ekleyebilir, Vakkorama’yla şıklığını ve stilini bambaşka bir boyuta taşıyabilirsin.