Vakkorama
Filtre
Filtreler
Filtre
Filtre
Filtre

BERMUDA & ŞORT

Vakkorama erkeği, birbirinden şık ve konforlu bermuda ve şortlarla güneş etkisini hissettirmeye başlayınca tarzıyla da dikkat çekiyor. Günlük kıyafet, spor veya diğer tüm ihtiyaçların için, dünyaca ünlü markaların en popüler bermuda ve şort alternatiflerine ulaşabileceğin Vakkorama koleksiyonunu keşfedebilirsin. Sıcakların üstesinden gelirken aynı zamanda tarzınla tüm dikkatleri üzerinde toplayabilmek için, Vakkorama bermuda ve şortlara göz at!

Bermuda ve Şortlarla Spor Şıklık

Vakkorama erkeği, dinamik ve eğlenceli tarzını birbirinden şık bermuda ve şort modelleriyle cesurca sergilerken aynı zamanda yazın sıcaklarından da korunuyor. Yaz aylarında spor keyfini katlayan atletik modeller; koşma, tenis, futbol ve atletizm gibi pek çok spor dalını nefes aldıran ve terletmeyen özel kumaşlarla sergilemene yardımcı oluyor. Pazar koşusunun ardından kahvaltıya giderken de şık ve dikkat çekici görünmeni sağlayan şortlar, farklı renk ve desen alternatifleriyle sunuluyor. Grafik desenli, monokrom baskılı ve çok daha eğlenceli modelleri, düz basic tişörtlerle tamamlayarak tarzında denge yaratmayı unutma! Bermuda modeller, akıllı telefon, cüzdan, anahtar ve çok daha fazlasını taşımaya ihtiyaç duyduğun zamanlarda fonksiyonel çözümler bulmana yardımcı oluyor. Hem klasik hem de spor görünümü aynı anda yaratabileceğin kargo şort ve bermudalar, rahatlığından ödün vermeden stil sahibi görünmeni sağlıyor.

Güneşli Günlerde Stil Sahibi Görün

Vakkorama'nın dünyaca ünlü markalardan oluşan seçkin erkek giyim koleksiyonu, havadar yaz stilini yıl boyunca canlı tutmanı sağlıyor. Keten pamuklu chino şortlar, deri erkek kemerleriyle şehirli ve elegan tarzını sonuna kadar destekliyor. Yaz partilerinde çabasız şıklık elde etmeni sağlayan lacivert keten chino şortu, beyaz gömlekle birlikte kullanarak sade ve şık görünümler sergileyebilirsin. Nötr tonlardaki çok yönlü erkek şortları, sıcak havalarda özel görünümler için rahatlıkla kullanabilirsin. Hafif pamuklu kumaşlar, yazlık pantolon yapısını kaybetmeden gün boyunca serin kalmana da yardımcı oluyor. Hareketli ve eğlenceli bir tarz için geometrik baskılar, renkli ve aynalı güneş gözlükleriyle görünümünü tamamlayabilirsin.Rahat kargo tarzı bermudalar, yaz aylarında her erkeğin gardırobunun kilit parçaları arasında yer alıyor. Çizgili breton tişörtleri ve tona-ton etki yaratan bermuda şortları, spor ayakkabılarla tamamlayarak sokak modasının nabzını tutarken rahatlığın keyfini de çıkarabilirsin. Şehirde spor ve cool tarzlar yaratmanın peşindeysen, denim şort veya bermudanı kapüşonlu hoodie ve sneaker'la birleştirerek çabasız şıklığın keyfini de çıkarabilirsin. Vakkorama koleksiyonundaki birbirinden havalı bermuda ve şort modelleriyle birlikte, yaz aylarında da çabasız ve şık görünümler yakalamanın keyfini çıkar!