Vakkorama
Filtre
Filtreler
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

GİYİM

Vakkorama yenilikçi tarzı yansıtan tasarımları ile şehirli kadın imajını yeniden şekillendiriyor. Minimal bir stil düşkünüysen, bu sezon seveceğin çok fazla model kadın giyim koleksiyonunda seni bekliyor. Eğer oversize giyinmeyi tercih ediyorsan, senin için de vazgeçilmez parçalar bulunuyor. Renkli giyinmekten hoşlananlar ya da yalnızca tek renk giyinmeyi seçenler için de seçenekler oldukça fazla. Bu sezon, tüm tasarımlar tamamen Vakkorama kadınının enerjisini yansıtacak.

Kadın Giyimde Yumuşak Renkler

Ofiste ya da arkadaşlarınla keyifli bir hafta sonu için brunch yaparken sigaret pantolonunu bir çift ince topuklu ayakkabı ile eşleştir. Bu klasik şık görünümü yeni sezonun vazgeçilmezi nude tonlarında ince bir ceket, trençkot ya da omuz üzerinde kullanacağın ince bir fular ile tamamla. Herkesin kafasını çevirip stiline hayran kalacağı şehirli kadın görünümüyle dinamik ve renkli bir stil yakala! ‌Yeni sezonda kol kesimleri ile adeta modern zamanlara 18. yüzyıl esintileri geri geldi. Büyük, hacimli kol kesimi daha ince bir bel yanılsaması yaratıyor ve alt-üst takımlamalara anında daha feminen bir dokunuş katıyor. Eskiye ait olan bu tarzı, zıt renkli bir uzun etekle kullanmak canlı ve dinamik bir görüntü elde etmeni sağlayacak. Bu sezon tüm kadın giyim takımlamalarında daha yumuşak renklerin ön plana çıktığını da unutma!

Modern Çizgilerde Retro Yansımalar

Retro dokunuşlar ile bir araya gelen renkli elbiseler tarz elbiseler ve sneakerların uyumu ile hızlı bir şekilde geri döndü. İster cesur kalıpların hayranı bir kadın ol istersen canlı renklerin düşkünü, dinamik ve enerjik yönünü ortaya çıkaran tasarımlarla herkese gücünü göster. Vazgeçilmez parçalar her zaman tüm gardırobunun değerini yükseltir. Bu çok yönlü ve sihirli tasarımlar, kimi zaman göz alıcı bir tulum olarak ortaya çıkıyor kimi zaman da bir elbise olarak. Gerektiğinde şık gerektiğinde ise sportif bir görünümü yakalamanı sağlayacak tüm tasarımlar Vakkorama Koleksiyonu'nda bir araya geliyor. Stilini tamamlayacak olan güçlü aksesuarlar ise dolabındaki her parça ile uyum sağlayacak ve görünümüne çarpıcı bir dokunuş yapacak. Sezon trendlerini yansıtan bu göz alıcı koleksiyonu hemen keşfet ve kendi ışığını Vakkorama enerjisi ile yansıt!