Vakkorama
Filtre
Filtreler
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
1 2 3

PANTOLON

Gücünü modern bir tasarım anlayışından Vakkorama erkek pantolon modelleri, senin için modayla konforu bir araya getiriyor. Vakkorama koleksiyonunda yer alan pantolon modelleri; kargo, fleet, chino, jogger gibi seçenekleriyle tarzını ve kişiliğini gönlünce yansıtabilmene olanak tanırken detaylarda saklı kusursuzluğuyla inceliğin gücünü bir kez daha ortaya koyuyor.

Pantolonunu Seç, Kişiliğini Yansıt

Vakkorama erkek pantolon modelleri; gri, haki, bej, bordo, lacivert, kiremit gibi renk seçenekleri ve çağdaş tasarım kodlarıyla çağın ötesinde bir moda anlayışından faydalanmana olanak tanıyor. Lastikli, bağcıklı ya da düğmeli bel seçenekleriyle bilindik kalıplardan sıyrılmana ve dilediğin konforu kolayca yaşam biçimi haline getirmene yardımcı olan pantolon seçenekleri; pamuklu, keten ya da triko alternatifleriyle tenine estetik bir dokunuş gerçekleştiriyor ve kişisel özgürlüğünü her an yalın ve çarpıcı bir şekilde hissedebilmeni mümkün kılıyor. Düz, çizgili ya da kareli kumaşlardan tasarlanan pantolon modelleriyle çağdaş ve retrospektif çizgileri bir araya getirebilir, dünyanın en büyük metropollerinden ilham alan modellerle 1960'lı ve 1970'li yılların popüler akımlarından ödünç alınan detaylarla kendine ait sıra dışı ve güçlü bir tarz oluşturabilirsin. Kargo tipi çok cepli pantolon modelleriyle ayrıntılara verdiğin önemi vurgulayabilir, dar kesimli slim fit modellerle ise sadeliğin gücünü günlük yaşamında adeta bir hayat felsefesi haline getirebilirsin.

Eşofman Altlarıyla Yüksek Konforu Keşfet

Vakkorama erkek pantolon modelleri arasında esnek ve yumuşak dokularıyla yüksek konforun tadına varabileceğin eşofman altları da bulunuyor. Siyah, lacivert, haki gibi güçlü renklerde tasarlanan eşofman altları, seçkin bir moda anlayışının günlük yaşamda da kolayca uygulanabileceğini ispatlarken gardırobundaki pek çok kıyafetle de başarıyla takımlanabiliyor. Pamuklu dokuları ve lastikli bel kısımlarıyla hareketli yaşam tarzına eşsiz bir uyum sağlayan erkek eşofman altları, kesimlerindeki modern yaklaşım ve yan şeritlerindeki klasik tutum sayesinde gelenekle geleceği bir araya getiriyor. Vakkorama eşofman altlarının paça lastikleriyle eşsiz bir kullanım kolaylığı avantajından faydalanabilir, sportif faaliyetlerde performansını yükseltebilirsin. Siyah ve lacivert gibi klasik renklerden oluşan gövde kısımlarına eklenen bordo ve yeşil gibi sıra dışı renk detayları sayesinde özgünlüğünü ve maceraperestliğini vurgulayabilir, desenli eşofman altlarını tercih ederek ise benzersizliğin tadını sonuna kadar çıkarabilirsin. Sportif bir giyim tarzı oluşturmak için sen de tercihi şık tasarım ve ayrıcalıklı fiyat avantajı sunan Vakkorama erkek pantolon modellerinden yana kullan, sınırları rahatça aş ve kendi çizgini cesurca takip et!