Vakkorama

Ürün bulunamadı.

Alışverişe Devam Et

KADIN BOT & ÇİZME

Vakkorama kadın bot & çizmeler, özgün tasarımları ve şık dokunuşlarıyla yeni sezonda tarzını konuşturman için yeni bir seçenek olarak karşında. Her sezonda cesur, enerjik ve modern ürünlere ev sahipliği yapan Vakkorama, ihtiyacın olan ürünleri satın alırken tarzından ödün vermeyeceğin koleksiyonlar sunuyor. Güçlü ve her tarza hitap eden bir dinamiğe sahip Vakkorama, bot ve çizme kategorisindeki model zenginliğini taçlandırmaya devam ediyor.

Kendi Tarzını Oluştur

İster şehirli ve modern duruşunu destekle ister bohem tarzını konuştur Vakkorama ile cesur bir stile adım atmaya hazır ol! Vakkorama'nın her stil ve duruşa hitap eden bot ve çizmeleri, tüm beklentileri ideal şekilde karşılayacak tasarımlar içeriyor. Örneğin, bot ve çizmeni giydiğin kıyafetlerin gibi parlak ya da renkli seçebilir, farklı ama iddialı bir görünüme dikkat çekebilirsin. Çizgilerin, geometrik şekillerin hakim olduğu bot ve çizmeleri sade kıyafetlerle kullanabileceğin gibi, yine özgün desenlerin yer aldığı kıyafetlerinle takımlayarak göz kamaştırabilirsin. 

Alışılmışın Dışında Tasarımlar 

Yeni sezon çizme ve bot modasında en dikkat çekenlerden biri de sokak modası. Sokak modası ile çarpıcı bir görüntü sunmanın tam zamanı! Postallar, kovboy botlar, sivri burun çizmeler, kalın tabanlı kar botları ile sezonun unutulmaz takımlamalarına imza at. Çizme ve botlarda bu sezon açık renkler, açık ara tercih ediliyor. Özellikle beyaz rengin hakim olduğu tasarımlarla harika takımlamalar yaparak stilini yansıtabilirsin. Deri çizme ve botların da bu sezon seninle birlikte olduğunu bilmelisin. Rugan çizme ve botların yanı sıra mat derilerin kullanıldığı tasarımlar da dikkat çekiyor. Tarzınla alışılmışın dışında görünüm sunmaya hazır ol!

Güçlü ve İddialı Görünmek Elinde

Her ne giyersen giy, takımladığın bot veya çizmeyle iddialı görünebilirsin. Bunun, kullandığın bot veya çizmenin üzerindekilerle örtüşen ufak nüanslar içermesi yeterli. Örneğin, mat ve koyu renkleri tercih ettiğin tasarımlarla, parlak deri ve daha açık renk ile tasarlanmış bir çizme veya bot tercihi sayesinde oldukça şık görünebilirsin. Ekose detaylı, çizgili ya da kareli detaylara sahip tasarımlarla şık ve sade bir çizme, bot tercihin de yerinde olacaktır. Çılgın stil fikirlerini de Vakkorama bot ve çizmelerle destekleyebilirsin. Giydiğin parçalara uyumlu olan bot ve çizme seçimiyle iddialı bir görüntü sunabileceğin gibi, çok farklı renkte ya da stilde bir bot ya da çizme seçerek de sıra dışı tarzını ilgi odağı haline getirebilirsin. Seçim senin!