Vakkorama
Filtre
Filtreler
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre

ACTIVE WEAR

Canlı renklerle yaratılan büyülü Vakkorama seçkisi ile heyecan dolu bir serüvene hazır mısın? Sportif çizgilere sahip Vakkorama kadın spor giyim seçkisinde, günün her saatinde kendini ayrıcalıklı, şık ve özgür hissedeceğin tasarımlar bulabilirsin. Konforlu ve yumuşacık dokulu kumaşlarla tasarlanmış tişörtler, eşofman altları, sweatshirt ve atlet modelleri ile göz alıcı bir zarafete sahip olabilirsin.

Renklerin Dansına Eşlik Et

Narin dokuya sahip şık eşofman altı modelleri, ayarlanabilir bağcıklı bel tasarımı sayesinde sana her zaman konforlu bir kullanım deneyimi sunar. Bu zarif eşofman altı tasarımlarını dilersen evde rahatça film izlemek için ya da dilersen arkadaşlarınla keyifli bir buluşmaya giderken giyebilirsin. Basic tişörtler ya da konforlu hoodie tasarımları ile takımlayabileceğin eşofman altlarını, rahat ve çarpıcı sneaker çeşitleri ile tamamlayabilirsin. Baharın çiçeklerinden ilham alan canlı renklerle tasarlanmış wowen eşofman altı modelleri ise neon renkler başta olmak üzere birçok farklı göz alıcı rengiyle sana ilham verir. Ayrıcalıklı stili ile her yerde farkını kolayca ortaya koyabileceğin bu tip eşofman altı modelleri sayesinde yürüyüşler, sportif geziler ve daha birçok aktiviteyi keyifle sürdürebilirsin. Fonksiyonel tasarıma sahip woven ceketler, dinamik stiliyle bu takımlamanın en iddialı tamamlayıcısı.

Esnek, Özgür ve Rahat Stiller

Trend tavrını her sezon zirvede tutmayı başaran taytlar, Vakkorama stili ile yeniden tasarlanıyor. Sen de ezber bozan renk skalası ile stiline ilham kaynağı olabilecek tayt modellerini, cesurca görünümüne dahil edebilirsin. Fuşya, saks mavisi ve mor gibi sıra dışı renklerle tasarlanmış parlak tayt çeşitlerini, günün her saatinde rahatlıkla tercih edebilirsin. Basic tişörtler, sweatshirt ve hoodie modellerini takımlayabileceğin taytları, sneaker tasarımlarının konforu ve şıklığı ile birleştirebilirsin. Fitness, pilates ve yoga gibi esnek hareketler yapman gereken spor aktiviteleri için de taytların rahatlığından yararlanabilirsin. Şıklığı ile konforuna eşlik eden tasarımlara imza atan Vakkorama seçkisinde, sayısız tayt ve eşofman altı seçeneği bulmak mümkün. Bisiklet binme gibi yoğun performans gerektiren sportif aktiviteler için tasarlanmış bisiklet taytlarını da bu özgür stile kolayca uyarlayabilirsin. Sıcak havaların bunaltan etkisinden bisiklet taytlarının özgür tavrı ile kolayca uzaklaşabilirsin.Vakkorama, şehirli genç kadınların zarif stilini yansıtan tasarımları sayesinde dinamik gardıroplar yaratmayı kolaylaştırıyor. Kadın spor giyim seçkisinde yer alan sayısız tasarımı, kolaylıkla birbiriyle eşleştirebilir ve bu ayrıcalıklı stilinle girdiğin her ortamda göz doldurabilirsin. Kendi tarzını çaba sarf etmeden rahatlıkla ortaya koyabileceğin renkli ama yalın tasarıma sahip ürünlerle, her zaman genç kal ve kendini bu özgür tarz ile daima genç hisset!