CHARTWELL BOOKS
Sushi Master
795,00
Ürün Açıklaması
Evde suşi yapmayı öğrenin ve Sushi Master'da çiğ, sürdürülebilir balıklarla çalışmak için ihtiyacınız olan tüm becerileri, bilgileri ve teknikleri edinin. Nick Sakagami, Japonya dışında osakana meister yani balık ustası unvanını kazanan tek kişidir. Bu kitapta balık temini, değerlendirilmesi ve hazırlanması da dahil olmak üzere suşiyle ilgili her şey hakkındaki engin bilgisini, ayrıca ev aşçıları için mükemmel olan suşi, çorba, sebze yemekleri ve daha fazlası için lezzetli tarifleri paylaşıyor. Kendi deniz ürünleri ithalat ve danışmanlık işletmesinin sahibi olan Sakagami, bıçak ve kesme tahtası gibi temel araçların da aralarında bulunduğu temel unsurlarla işe başlıyor. Deniz ürünleri satın almaya yönelik bu rehber, çeşitli kaliteli balık türlerinin temini ve değerlendirilmesi hakkında faydalı ipuçlarının yanı sıra balıkçılık yöntemleri ve sürdürülebilirlik hakkında ilgi çekici bilgiler içeriyor. Balık hazırlamanın tüm aşamaları ele alınıyor ve bol miktarda fotoğrafla destekleniyor. Bazıları saygın şefler tarafından eklenen tarifler, hızlı ve kolay bir şekilde bir araya getiriliyor ve çeşitli nigiri (ton balığı, unagi, sebze), maki (baharatlı ton balığı rulosu, örümcek rulosu, ejderha rulosu) ve sashimi'nin yanı sıra kızarmış ton balığı salatası , suşi füme somon , Japon turşusu, patlıcanlı kırmızı miso çorbası ve daha fazlasını içeriyor. Sushi Master ayrıca şunları da içerir:
Suşi pirinci yapma talimatları ve nigiri için pirinç topları yapmanın adım adım fotoğrafları
Muhteşem tarif ve sizi çeşitli süreçlerde yönlendirecek öğretici fotoğraflar
Tarif ve öğün oluşturma ipuçları
Terimler sözlüğü ve tarif malzemeleri ve araçları için kaynak listesi
Suşi görgü kuralları
Sushi Master, suşi sanatında ustalaşmanız için kesin ve kapsamlı rehberinizdir.
Ürün Özellikleri
- ÜRÜN KODU:
- MARKA:
- TEMA:
- ORİJİNAL ÜRÜN KODU:
- MATERYAL:
- EN:
- BOY:
- YÜKSEKLİK:
- SAYFA SAYISI:
İade & Değişim
Bu üründe değişim veya iade yapılmamaktadır.