Vakkorama
Filtre
Filtreler
Filtre
Filtre

FULAR

Vakkorama kadın fular & kaşkol tasarımları sayesinde aksesuarların en az kıyafetlerin kadar göz alıcı ve dinamik bir duruş sergileyecek. Giyimde stil tercihin ne olursa olsun, aksesuar olarak takımlayabileceğin onlarca farklı fular ve eşarp seçeneği ile bu sezon da stilini ortaya koyabilirsin. Genellikle mevsim geçişlerinde, dış giyim ürünlerini tamamlayıcı olarak kullanılan eşarp ve fular, tasarımlarıyla çarpıcı bir stil ortaya koyuyor. Ürünleri, elbiseni tamamlayacak şekilde takı yerine değerlendirebilir, şık ve klasik bir görüntü yakalamak istediğinde farklı bağlama yöntemlerini deneyebilirsin. Onlarca uyumlu ve göz alıcı desene sahip eşarp ve fularlar sayesinde stilinde göze çarpan detaylar yaratacak ve dikkatleri kendine çekeceksin.

Bir Aksesuar ile Birden Fazla Görünüm

Vakkorama, hem sıcak tutan hem de farklı desenleri ile şık duran fularları ve kaşkolları sayesinde stiline farklı bir hava katacak. Kaşkollarını soğuk ve esintili havalarda boynuna dolayarak şık bir görünüm yaratabilirsin. Dilersen kıyafetine uygun bir biçimde saç bandı, toka aksesuarı, çantalarında yaratabileceğin bir detay veya kemer olarak da kullanman mümkün. Farklı desen ve renk çeşitleri sayesinde Vakkorama kadın aksesuarlar arasındaki fular ve kaşkollar ile dilediğin görünümü yarat ve stiline hareket kat!

Her Stile Uygun Göz Alıcı Ürünler

Fular ve kaşkollar, küçük ve göze çarpmayan bir detaymış gibi görünse de, tercih ettiğin kıyafetlerle takımlandığında oldukça büyük farklar yaratabiliyor. Bu ürünleri, giyiminde tercih ettiğin renklerle kontrast bir görünüm yaratmakta kullanabilirsin. Tamamen uyum içerisinde bir görünüm elde etmek için ise tercih ettiğin kıyafetlere uygun desen ve renkler seçebilirsin. Her mevsimde farklı bir tarzla kullanabileceğin fularlar sayesinde stilini vurgula! Göz alıcı detaylarla güçlendirebileceğin giyim tarzını Vakkorama'nın modern yaklaşımlarıyla kolayca ortaya koyabilirsin. Farklı kumaş türlerinden yapılan farklı çeşitleri; geometrik, floral, sade veya yazılı desenleri ile fular ve kaşkol koleksiyonu içinde bulmak hiç de zor değil. Vakkorama kadın bluz, triko, sweatshirt, etek, pantolon ve aksesuar tasarımlarını, en az onlar kadar kendine özgü detaylara sahip olan eşarp ve fularlarla tamamlayabilirsin. Sezonun yeni trendleri arasında yer alacak olan eşarp ve fular seçenekleri ile giyimdeki çizgini belli etmek çok keyifli olacak. Sade bir duruşa farklı tasarımlardaki eşarp ve fularlarla yeni bir soluk getirebilir, renkli bir stilin var ise de bunu tamamen dışarı yansıtacak modeller tercih edebilirsin. Vakkorama fular ve kaşkol seçenekleri arasından stilini yansıtan ürünleri hemen seçmeye başla!