Vakkorama
Filtre
Kategoriler
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
Filtreler
Filtre
Filtre
Filtre

TERMOS & SU MATARASI

Trafik, okul, ofis, antrenman derken termos & su matarası modelleri, modern şehir insanının favori sokak aksesuarları listesine adını altın harflerle yazdırıyor. Su, kahve ya da çay ihtiyacına zamansız çözümler sunan pratik dış mekân ekipmanları, Vakkorama termos & su matarası kategorisinde sergileniyor. Sokağın en sempatiği olarak yükselişini koruyan trend aksesuarlar, yüksek moda kulvarından cazip sinyaller yayıyor. Stiline modern ve trend detaylar eklemek için, bir an önce Vakkorama termos & suluk tasarımlarına göz atmayı unutma!

Fonksiyonel Tasarımlar

Kalite, tasarım ve işçilik gibi yüksek moda kodlarını tasarımında bir araya getiren Vakkorama termos & su matarası modelleri, fonksiyonelliği ile de fark yaratıyor. Kıvrımlı, şişe formlu şık termoslar, estetik görünümleriyle dikkatleri üzerine topluyor. Paslanmaz çelikten üretilen, üç sıra ara katmanlı ve ekstra yalıtımlı termoslar, 400ml kapasiteli haznesinde depoladığı sıvıyı; on iki saat sıcak, yirmi dört saat soğuk tutabiliyor. Mat siyah, bakır, gümüş gibi farklı tonları barındıran renk paleti ve havalı tarzıyla, özgün bir duruş sergiliyor. Soğuk günlerde sıcakkanlı, sıcaklarda ise serin davranarak sokağın tutarlı tutarsızı olan termoslar, dilersen bir su matarası işlevi de görebiliyor. Evet, bu yüksek vasıflı sokak ekipmanını stiline uyarlamanın tam zamanı! Yüksek tavırlı şık termosları sokak stiline dahil ederek konforuna seviye atlat!

Her Zaman Yanında!

Arabada, tatilde, alışverişte, sporda yanından ayırmayacağın favori dış mekân ekipmanlarından bir diğeri de su mataraları. Yuvarlak hatları ve silindirik formuyla sevimli bir karakter sergileyen minimalist tasarımlar, bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Sızdırmaz silikon mühürlü kapağıyla, yüksek tempoya uyumlanabilen pratik karakterli su mataraları pastel tonlarda, mat ve yalın tınılı bir renk paletine sahip. Vakkorama su matarası koleksiyonunda yer alan kaliteli tasarımlar, şehrin yüksek volümlü akışına kapılıp uyumlu bir tempo tutturmak söz konusu olduğunda bir numaralı destekçiye dönüşüyor. Sade şıklığın en cool görünümleriyle tüm stillere uyumlanabilen minimalist su mataralarından edinmek için, koleksiyondaki modelleri hemen keşfet!

Yaşam Stiline Konfor Katacak Detaylar

Modern zamanların vazgeçilmezlerinden olan termos & su mataraları, değişen mevsimlere göre tavır sergileyen karakteriyle, tam donanımlı bir sokak aksesuarı olduğunu kanıtlıyor. Vakkorama termos & su matarası koleksiyonu, agresif tavırlı ve savunmacı ya da sevgi dolu sinyaller yayan birbirinden farklı karakterleri bir arada sergiliyor. Ahşap efektlerin, mat ve metalik tınıların, bakır ve gümüş yansımaların bütünleştiği yeni nesil termos & su matarası tasarımlarının dinamik enerjisini, günlük stiline dahil etmek için daha fazla zaman kaybetme. Stiline konforlu detaylar ekleyerek sokağın en rahatına düşkünü ol!