Vakkorama
Filtre
Kategoriler
Filtre
Filtreler
Filtre
Filtre
Filtre
1 2 3 4

ERKEK SNEAKER

Vakkorama erkekleri, sokak modasının nabzını tutan spor ayakkabı trendleriyle cool, rahat ve şık adımlar atmanın keyfini çıkarıyor. Yeni sezon koleksiyonunda yer alan dünyaca ünlü markaların popüler ve ikonik tasarımlarına yer veren Vakkorama, spordan günlük hayata kadar aktif yaşam tarzını benimseyen erkeklere hitap ediyor. Koşu ayakkabısı, antrenman ayakkabısı, basketbol ayakkabısı veya sadece stil için spor ayakkabı modellerinin yer aldığı Vakkorama koleksiyonunu hemen şimdi keşfet!

Sokak Modasında Öne Çıkan Spor Ayakkabılar

Vakkorama erkekleri, kentli ve modern görünümlerinin yanı sıra rahatlıklarına olan düşkünlükleriyle de öne çıkıyor. Bu doğrultuda gardıroplarının demirbaşları listesinin ilk sıralarında yer alan spor ayakkabılar, çabasız şık ve rahat görünümler elde etmelerine yardımcı oluyor. Sezona damgasını vuran trendlerden retro ilhamı veren fenomen modellere kadar pek çok spor ayakkabı seçeneği ile sokağın yıldızı olabilirsin. Günlük hayatta cool ve çabasız şık görünümler yakalayabilmek için beyaz spor ayakkabılarını, kanvas pantolon ve çizgili tişörtlerle birlikte kullanabilirsin. Siyah ve beyaz renkteki spor ayakkabıları dolabına ekleyerek giyim için harcadığın zamandan tasarruf edebilirsin.90'lı yıllara damga vuran neon spor ayakkabılar da yeni sezonda öne çıkan bir diğer trend arasında yer alıyor. Klasikler listesine adını çoktan yazdıran neon spor ayakkabılar, eskitilmiş pantolon ve hoodie'lerle birlikte şehrin havalı ve eğlenceli erkekleri listesine adını yazdırmana aracılık ediyor. Kabartmalı kumaşlara sahip spor ayakkabılar, sezonda dikkat çeken diğer modeller arasında yer alıyor. Sıra dışı dokuların bir sonraki spor ayakkabı trendi olabileceğine inanan moda tutkunları, sokak modasına yeni bir soluk kazandırıyor.

Havalı ve Modern Erkeğin Vazgeçilmezi: Spor Ayakkabılar

Sokak modasının en sevilen trendleri arasında yer alan spor ayakkabıların ünü, gün geçtikçe artıyor. Vakkorama erkeklerinin klasik şıklığına dahi eşlik eden spor ayakkabı modelleri, teknolojik gelişimler doğrultusunda çok yönlü kullanım imkânı da sunuyor. Yüksek moda görünümleri elde etmene aracılık eden dünyaca ünlü tasarımcılara ait spor ayakkabılar, regular jean ve uzun tişört ile oluşturulmuş görünüme eşlik ediyor. Yırtık siyah skinny jean ve beyaz yuvarlak yaka tişörtle birlikte kullanacağın "ugly sneakers" trendinin öncüsü modeller ise modaya gönül veren erkeklerin kurtarıcı görünümleri arasında yer alıyor.Aktif yaşamdan çok daha fazlasını ifade ederek âdeta bir moda figürü halini alan spor ayakkabılar, tarzını sergilemenin en iyi yollarını sunuyor. Dünyaca ünlü tasarımcıların ayakkabılara özgün geliştirdiği grafik semboller, desenler veya sloganlar görünümünü kişiselleştirmene de imkân sunuyor. Kolayca giyilen yandan fermuarlı spor ayakkabılar da snapback şapka, oversize tişört ve skinny jean ile birlikte moda dünyasında yükselen hip-hop akımının öncüsü olmanı sağlıyor. Sen de hemen şimdi dünyaca ünlü markaların en beğendiğin tasarımlarına ulaşmak için, Vakkorama'nın erkek spor ayakkabı kategorisine göz atabilirsin.