Vakkorama
Filtre
Kategoriler
Filtre
Filtre
Filtreler
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
1 2 3 4 5 6 7

ERKEK AYAKKABI & ÇANTA

İster ofis için smart bir görünüm, ister hafta sonu arkadaş buluşması için rahat bir stil peşinde ol, ayakkabı seçimi bazen zorlayıcı olabilir. Ayakkabıyı sadece pratik bir ihtiyaç olarak görebilir ya da sneaker modasının yakın takipçisi olabilirsin, yine de kıyafetine uygun bir çift ayakkabı ve çantayla takım oluşturmak için dikkat etmen gerekenlere göz atman iyi olur. Hangi ayakkabıyı hangi kıyafetle giymen gerektiği konusunda zorlanıyorsan, sana yardımcı olacak stil tavsiyelerini burada bulabilirsin. Kıyafetinle birleşerek hem şık hem de rahat bir ayakkabı stili oluşturmak üzere Vakkorama erkek ayakkabı & çanta kategorisinde yer alan zengin ürün seçkisine göz atabilirsin.

Erkek Ayakkabı Seçiminde Genel Kurallar

Pantolon rengine uygun veya daha koyu olan bir ayakkabı seçebilirsin. Pantolonundan daha hafif renge sahip ayakkabılar görsel olarak dikkat dağıtıcı olabilir. Erkek çorap seçiminin ayakkabıya uyması gerekmez. Çorapları kravat gibi düşünmek uygun olur. Çoraplar, tüm kıyafeti bir araya getirebilecek veya benzersiz tarzını gösterebilecek bir öğedir. Kemer takıyorsan, ayakkabılarını onunla eşleştirmeye çalışabilirsin. Ayakkabı seçiminde stilden daha öne çıkan unsur, ayakkabının ayağına iyi oturması ve rahat olmasıdır. Kaliteli, yeni bir çift ayakkabı alışverişini uzun vadeli bir yatırım olarak düşünmen gerekir.

Jean için Erkek Ayakkabı

Neredeyse her renk veya stil ayakkabıyı jean pantolonlarla giyebilirsin. Bununla birlikte, daha şık kıyafetler için tasarlanan fazla parlak ayakkabı modellerini kot pantolonla eşleştirmekten kaçınabilrisin. Botlar, spor ayakkabılar, makosen ayakkabılar ve sandaletlerin tümü kotlarla uyumludur. Bu nedenle, kot pantolon giydiğinde gömlek tarzına göre ayakkabı seçimi yapabilirsin. Sportif bir polo tişört, mokasenlerle iyi eşleşirken, tişörtler, spor ayakkabılarla veya retro tarzı ayakkabılarla daha uyumlu bir takım oluşturur. Flanel ve ekose gömlekleri, iş botları veya yürüyüş botları ile tamamlaman daha uygun olabilir. Uzun, gösterişli düğmeleri bulunan gömleklerini sandalet veya modern tarza sahip ayakkabı çiftleriyle eşleştirebilirsin.

Takım Elbiseye Uygun Erkek Ayakkabı Seçimi

Takım elbise pantolonları için daha parlak malzemeler, hacimsiz topuk ve tabanı olan ayakkabılar daha şık durur. Pantolonunla aynı renk veya biraz daha koyu renk bir ayakkabı seçebilir ve kemer takıyorsan, ayakkabılarını onunla eşleştirebilirsin. Ayrıca, sivri burunlu ayakkabılar yerine, ayak parmağının rahat edeceği yuvarlak ve kare burunlu ayakkabıları düşünebilirsin. Günlük pantolonlarla iyi eşleşen erkek ayakkabı modelleri ise mokasenler, botlar, oxford ve bazı kanvas ayakkabılardır.

Ayakkabı tercihinde renk uyumu için genel kurallar ise şöyledir: Siyah ayakkabılar lacivert, gri veya siyah pantolonlarla uyumludur. Kahverengi ayakkabılar en çok ten rengi, kahverengi, bej, yeşil ve diğer koyu toprak tonlarına uygundur. Bordo ayakkabılar haki, açık kahverengiler, mavi ve gri ile uyumludur. Ten rengi ayakkabılar, daha açık toprak tonları, mavi, bej, daha açık ten rengi veya beyaz ile harika görünür. Lacivert ayakkabılar gri, bej, kahverengi, beyaz, zeytin ve kırmızı ile eşleşir.

Erkek Çanta Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sırt çantası, smart bir görünüm oluştururken oldukça işe yarasa da, en ideali onu, özellikle monokromatik tonlarda, gündelik ve aktif giyim kıyafetleriyle taşımaktır. Eğer bir çanta almak senin için yeterince cesur bir hareketse, çanta alışverişinde sessiz tonlara (lacivert, siyah, zeytin, odun kömürü veya kahverengi) ve zamansız kumaşlara (pamuk, deri veya yün) yönelebilirsin. Kişisel tarzına, en sevdiğin renklere ve desenlere sadık kalmayı unutma.

Özellikle, hafta sonu için ve sırt çantalarını tam kapasiteyle doldurmamaya dikkat etmelisin. Tüm eşyalarını taşımak üzere çantanı aşırı doldurmak, hantal bir görüntü oluşturmanın yanı sıra, çanta kumaşına veya fermuarına zarar verebilir. Sırt çantaların için omuz kayışlarının yastıklı bir desteğe sahip olmasına dikkat edebilirsin. Ağırlık merkezini iyi dağıtan ve takım ceket veya gömleğinin duruşunu bozmayan geniş askıları bulunan veya omuz askısının yanı sıra elde taşıma imkanı sunan da çantaları tercih edebilirsin.

Çanta tercihi, yaşam ve çalışma biçimine uyarlaman uygun bir yaklaşım olur. Eğer sıklıkla telefonda konuşuyor ve hareket halindeyken kahve içiyorsan, elde taşınan folyo tipi çantalar sana hitap etmez. Bunun yerine bir postacı çantası veya sırt çantası, günlük ihtiyaçların için çok daha uygun olabilir.

Vakkorama erkek ayakkabı & çanta kategorisinde güncel modaya, yaşam tarzına uyan modelleri tercih ederek hem giyim ve aksesuar ihtiyacını karşılayabilir hem de rahatlığı ve şık görünümü satın alabilirsin.