Vakkorama
Filtre
Kategoriler
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
Filtreler
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
1 2

PET AKSESUARLARI

Tarzına daima yenilikçi dokunuşlar katan Vakkorama, pet aksesuarları ile minik dostlarını da unutmuyor. Evcil hayvanlarının ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan ev, yatak, minder, kıyafet, tasma, mama kabı ve taşıma çantası gibi aksesuarlar, tüylü dostlarının da hayatına yenilik getiriyor. Evcil hayvanlara zarar vermeyecek kaliteli ve doğal malzemelerden üretilen aksesuarlar ile hem senin hem de minik dostunun hayatı kolaylaşıyor.

Tüylü Dostlarına Kendini Özel Hissettirecek Alanlar

Hayatını paylaştığın evcil hayvanların kendini özel hissedecek alanlara sahip olması Vakkorama ile mümkün. Tüylü dostlarına özel tasarlanan evcil hayvan evleri, hem kalitesi hem kullanışlılığı hem de şık tasarımıyla seni bekliyor. Tekerlekleri sebebiyle portatif olması açısından her yere rahatlıkla taşıyabileceğin hayvan evleri, sana kurulum endişesi yaşatmıyor. Sağlıklı malzemesi, doğal ağaçtan üretilen ham maddesi, su geçirmez özelliği, yıkanabilir materyalleri gibi özelliklerle dikkat çeken ürünler, senin ve minik dostunun hayatına hem konforu hem de pratikliği getiriyor. Evcil hayvanların ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanan ürünler, işlevselliklerinin yanı sıra şık tasarımlarıyla ev dekorasyonuna da uyum sağlıyor, renk katıyor. Minimal ölçülerde tasarlanan ürünler; evinde, odanda, bahçende fazla yer kaplamıyor. Taşınabilir olması sebebiyle de minik dostunu, tek bir yere bağlı kılmıyor. Hareketli evcil hayvanının evini, yatağını; evin, bahçenin her köşesine rahatlıkla taşıyabilirsin. Hepsi çıkartılıp yıkanabilir özelliklere sahip yatak ve minderler sayesinde ise hijyen endişesini geride bırakabilirsin.Evcil hayvan aksesuarlarında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta olan hijyen ve konfor, Vakkorama pet aksesuarları koleksiyonunda buluşuyor. Minik dostlarının içinden çıkmak istemeyecekleri evler, yataklar ve minderler, su geçirmez boya ve paslanmaz çelikten oluşan mama kapları ile evcil hayvanına daha rahat bir yaşam sunabilirsin. Tamamı evcil hayvanların ihtiyaç ve istekleri göz önünde bulundurularak üretilen ürünler ile ona özel bir alan yaratmanın şimdi tam zamanı!

Vakkorama ile Minik Dostunun da Dinamik Bir Tarzı Var

Rengârenk ceketler, file gömlekler, yağmurluklar, sweatshirt'ler ile tüylü dostun da dinamik bir tarza kavuşuyor. Minik dostunun içinde rahat hissetmesi önceliğiyle tasarlanan kıyafetler ile endişelerin geride kalıyor. Yumuşak ve rahat kumaşlarla tasarlanan, kolay giyilip çıkarılan pet kıyafetleri ile evcil hayvanın kendi tarzına bürünüyor. Desenli, rengârenk spor ceketler, çizgi film karakteri baskılı canlı renkte sweatshirt'ler ile tüylü dostun her mevsim hem şık oluyor hem de konforundan ödün vermiyor. Üstelik minik dostunun kıyafetlerini kaliteli ve renkli tasmalarla, taşıma çantalarıyla birleştirerek ortaya harika takımlamalar çıkarabilirsin. Minik dostunun tarzını Vakkorama ile ortaya çıkar!