Vakkorama
Filtre
Filtreler
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
1 2 3

ELBİSE & TULUM MODELLERİ

Vakkorama kadını, güçlü tarzı ile yeni sezonunun da yıldızı oluyor. Göz alıcı renklerin, yenilikçi desenler ve modellerle birleşiminden meydana gelen zarif ve aynı zamanda dinamik elbise modellerini, Vakkorama koleksiyonlarında bulabilir ve girdiğin her ortamın ilgi odağı olabilirsin!

Stil Rüzgarını Hisset

Yeni sezon elbise koleksiyonunda bulunan zarif ve bir o kadar da iddialı tasarımlar, senin dokunuşunla can bulmayı bekliyor. Şehirli modern kadınların ilk tercihi olan Vakkorama elbiseleri, en trend tasarımları stilin ile bir araya getirerek seni moda sahnesinin yıldızı haline getiriyor. Klasik renklerin yanı sıra modern Vakkorama kadını pembe, mavi, bordo, yeşil gibi capcanlı renkleri de kullanarak genç ve dinamik bir görünümün tadını çıkartıyor.Her ortam için uygun seçeneklere sahip Vakkorama elbise koleksiyonunda tarzına uygun olarak uzun ya da kısa, dekolteli, yırtmaçlı ya da çok daha sade birçok tasarım bulabilirsin. Polyester, saten, viskoz kumaşların kullanıldığı dantel ve güpür detayları olan tasarımlar ile güçlü Vakkorama kadını tarzını herkese gösterebilirsin. Neredeyse üzerinde olduğunu bile fark etmeyeceğin kadar hafif, modern kadınların vazgeçilmez bir parçası halini almış Vakkorama elbise modelleri ile sımsıcak ilkbahar rüzgarını teninde hissedeceksin.

Güçlü Tasarımlar ve Göz Alıcı Stiller

İster dinamik ve genç sokak tarzın ile istersen şık bir davette ya da güçlü ofis tarzına uygun olarak tercih edebileceğin Vakkorama elbise modellerini; göz alıcı ve rengarenk Vakkorama çanta ile takımlayabilir ve stilini yansıtabilirsin. Yeni sezonunun stil kodu desenler! Rengarenk kumaşların göz alıcı desenlerle buluştuğu Vakko elbiseleri, yüksek topuklu sandaletlerle ve küçük el çantaları ile tamamlayabilirsin. Yeni sezonun yükselen yıldızı mini elbiseleri, iddialı ve şık Vakkorama takı çeşitleri ile takımlayarak stilini zirveye taşıyabilirsin. Ayrıca kısa elbiseleri diz altı kovboy çizmeler ile birleştirerek modern bir görünüm elde edebilirsin.Özel geceler ve şık davetler için tercih edebileceğin Vakko abiye elbise modelleri arasından pırıltılı ya da payetli tasarımlar seçerek ve bunları zarif Vakkorama topuklu ayakkabılar ile birleştirerek gece şıklığına kendi ışıltını ekleyebilirsin. Günlük tarzın için tercih edebileceğin triko elbiseleri, genç ve modern spor ayakkabıları ya da espadril modelleri ile takımla, enerjik görüntün ve rahat hareket kabiliyetin ile günün tadını çıkar! Vakkorama kadın elbise modelleri ile sana kalan sadece bu eğlenceli sezonun keyfini sürmek!