Vakkorama
Filtre
Filtreler
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre

ŞAPKA

Dinamik ve güçlü çizgisiyle öne çıkan Vakkorama, yeni sezonda yer alan şapka ve bere modelleriyle gardırobundaki yerini bekliyor! Özgün modellerin renklerle buluşması yine tarzını ön plana çıkarabileceğin tasarımları karşına çıkarıyor. Sen de yeni sezonda Vakkorama ile ışılda!

Vakkorama'da Bahar Esintileri

Baharın gelişiyle soğuk havalar, yerini güneşli havalara bırakıyor. Ancak berelerin sana kıştan miras kalıyor. Yalnızca soğuktan korunmak için bere takmadığını bilen Vakkorama, sana en tarz tasarımları sunuyor. Tarzını yansıtacak tasarımları dolabına ekleyerek baharın gelişini cıvıl cıvıl kutlayabilir, berelerinle görünümünü canlandırabilirsin. Sezonun öne çıkan modellerinden bir diğeri ise kasketler! Spor bir görünüm yakalamak istiyorsan, en büyük yardımcın kasketler olacak. Farklı tasarımlara sahip kasket modelleri, Vakkorama'nın renkli dünyasında senin için yer alıyor. Kasketlerin en yakın arkadaşlarının düz tişörtler ve jean'ler olduğunu sakın unutma!

Mottonu Şapkan Belirlesin

Bugün nasılsın? Şık, havalı, sevimli... Vakkorama'da her tarza uyum sağlayacak bir şapka bulman mümkün! Bereler başını sıcak tuttuğu gibi, sana spor bir görünüm de kazandırıyor. Ponpon detaylı berelerin ise sana daha sevimli bir görünüm kazandıracağını biliyorsun! Son zamanlarda oldukça moda olan motto yazıları aksesuarlara çok yakışıyor. Ufak bir detay olsa da tarzını yansıtırken ruh halini de değiştirmek istemez misin? Sailor şapka ile daha casual bir görünüm kazanabilirsin. Şapkanın kumaşı değişse bile sana her zaman çok tarz bir hava katacak. Daha sade giyindiğin zamanlarda sailor şapkayı tercih edebilir, şapkanı görünümünün yıldızı olarak tercih edebilirsin. Fedora şapkalar ile daha maskulen bir tarza bürünebilirsin. İlkbahar aylarında görünümüne ayrı bir şıklık katacağın fedora şapkaları, jean ve blazer ile tamamlayabilirsin. Sezonun güçlü tasarımları, dinamik renk seçenekleri ile Vakkorama'da seni bekliyor! Vakkorama ile bu sezona bir adım önde başlamaya ne dersin?

Güneşten Korunurken Tarz Ol

Vakkorama, seni yaz aylarında hem güneşten korunacağın hem de tarzını ortaya koyacağın şapkalara kavuşturuyor. Hasır şapkalar, farklı renk seçenekleri ile bu yaza damgasını vuracak gibi gözüküyor. Plaj modasında tarz yaratmak istersen, pareo ve şapkanı birbirini tamamlayacak şekilde tercih edebilirsin. Canlı renklerle tamamlayacağın plaj görünümün, seni tatilin yıldızı yapacak. Bu yazın trendleri Vakkorama'da seni bekliyor. Yaz boyunca güneşten korunmak istersen, spor tarzına kepler çok yakışacak. Kepleri kot ve tişörtle tamamlayarak içindeki salaş ruhu güçlü duruşundan ödün vermeden dışarı çıkarabilirsin. Düz renkte kepler tercih edebileceğin gibi, üzerinde desen yer alan kepler ile tarzına ufak dokunuşlar da yapabilirsin.