Vakkorama
Filtre
Filtreler
Filtre
Filtre
Filtre

KADIN CÜZDAN

Moda denince ilk akla gelen markalardan biri olan Vakkorama’yla sadece kıyafetlerle değil, tamamlayıcı aksesuarlarla da fark yaratmaya hazır mısın? Sportif, şık ve zarif çizgilere sahip Vakkorama kadın giyim seçkisinde, günün her saatinde kendini ayrıcalıklı, şık ve özgür hissedeceğin tasarımlar bulman mümkün. Konforlu ve yumuşacık dokulu kumaşlarla tasarlanmış kıyafetlerin yanı sıra Vakkorama kalitesi ve eşsiz tasarımın bir araya geldiği kadın cüzdan modelleriyle göz alıcı zarafetini rahatlıkla tamamlayabilirsin.

Konfor ve Tasarım Vakkorama’da Buluşuyor

Belki de en kişisel eşyan olan cüzdan, hepimizi farklı zamanlarda farklı özellikleriyle cezbeden bir aksesuar. Tüm kartlarını ve kimliklerini yanında taşıman gerektiğinde farklı, yanında sadece bir kimlik bulunması gereken zamanlarda farklı cüzdan seçebilirsin. Vakkorama, ihtiyacın olan her duruma uygun cüzdan koleksiyonu ile karşında. Eğer çanta değiştirmeyi seven biriysen, bazen cüzdanını da değiştirmen gerekebilir. Büyük çanta kullandığın zaman cüzdan boyutu önemini yitirirken küçük ya da ince çantalarda sadece kartların sığabileceği ince ve küçük bir cüzdan seçmen gerekebilir. Spora çıktığındaysa hafiflik ve işlevsellik senin için daha önemli olabilir. Kendi cüzdan koleksiyonunu Vakkorama ürünleriyle oluşturabilir, kalitenin yanı sıra işlevsel bir kullanıcı deneyimini birlikte yaşayabilirsin.

Her Ana Uygun, Her An Tarz

Moda dünyasının tüm trendlerini en yakından takip eden, klasik ve modern tavrı bir arada sunan Vakkorama tarzıyla, cüzdanlar da yeniden hayat buluyor. İnsanlık tarihinde bir zorunluluk olarak ortaya çıkan cüzdanı, bugün sıra dışı renk ve tasarımlarla koleksiyonuna ilave edebilirsin. Yıkanabilir ve su geçirmez modellerle doğa sporlarının tadını gönül rahatlığıyla çıkarabilir, neon desenlerle gece dışarı çıktığında dikkat çekebilirsin. İnce modellerle şık çantalarını formunu bozmadan kullanabilir, daha hacimli modelleri büyük çantanda rahatlıkla bulabilirsin. Sen de kimi zaman spor kimi zaman klasik tarzı benimseyen ama özgürlüğünden ve enerjisinden asla ödün vermeyen bir Vakkorama kadınıysan, cüzdan modellerinden herhangi biriyle hem zarafetini hem de kaliteni ortaya çıkarabilirsin. Neredeyse hiç yer kaplamayan kartlık tasarımlarıyla, sürekli yanında bulundurmak istediğin kartları yanında taşıyabilirsin.

Sağlam ve Fonksiyonel Tasarımlar

Kumaş ya da farklı materyallerle üretilen, fermuarlı ya da fermuarsız kadın cüzdanı seçenekleriyle, kartların yanı sıra güvenli bir şekilde kağıt para da taşıyabilirsin. Neredeyse kartlıklar kadar ince ve sağlam tasarımıyla vazgeçemeyeceğin cüzdanını da böylece yıpranmadan uzun süre kullanabilirsin. Her yaştan kadının gardırobundaki kıyafet tarzına göre seçebileceği modeller sunan Vakkorama cüzdan koleksiyonu, ayrıcalıklı fiyatlarıyla özgürlüğüne düşkün ve şık Vakkorama kadınının her ortamda fark edilmesini sağlıyor.