Vakkorama
Filtre
Kategoriler
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
Filtreler
Filtre
Filtre
Filtre
Filtre
1 2 3 4 5

EV & DEKORASYON

Vakkorama özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla; stil sahibi, konforlu ve ayrıcalıklı mekanlar yaratıyor. Göz alıcı objeler, ilham veren seçkin tasarımlardan oluşan çarpıcıev dekorasyonu koleksiyonu, yaşam alanlarına işlevsel ve konforlu dokunuşlarla zenginlik katıyor. Renkli ve özgün tasarımlı aydınlatmalar mekanları ışıl ışıl yapmakla kalmıyor, varlıklarıyla adeta birer sanat ögesi olarak vücut buluyor. Günün en güzel saatlerinin geçtiği evin kalbi mutfaklar, birbirinden renkli, çarpıcı ve doğa dostu desenli fincanlar ve kupalarla dinamizm kazanıyor.

Dinamik ve Yenilikçi Detaylarla Benzersiz Tasarımlar

Modern çizgilerin öne çıktığı bardak altlıkları, kesme tahtaları, çay demlikleri ve buz kalıpları gibi mutfak aksesuarları, özenli ve benzersiz tasarımlarıyla yaşayan ve stil sahibi mutfaklar yaratıyor. Dayanıklı malzemelerden özenle tasarlanan ve üretilen düz, floral ve mermer desenli termoslar, renkli mataralar ve bambu cup'lar dikkat çekici formlarıyla hem evde hem de ev dışında moda ve stili yanında getiriyor. Queeboo Rabbit sandalyeler sıra dışı tasarımı, canlı ve sıcak renkleriyle bulunduğu mekanın başrol oyuncusu olmayı garantiliyor. Üç boyutlu kumaş figüratif büstler, çocuk ve genç odalarının duvar, niş ve raflarında evin modern, yenilikçi ve elegan atmosferine ahenk katıyor.Salonda, yatak odasında ya da banyolarda en sevilen çiçek ve meyvelerle aromalandırılmış birbirinden şık mumlar, tek başına ya da ikili-üçlü gruplar halindeki vurgularıyla sehpa üstleri, raflar ve yemek masaları üstünde ışıldarken enfes kokularıyla da zihinlere kazınıyor. Retro çizgiler taşıyan pikap ve telefonları, modern mobilyalar ve aksesuarlarla birlikte kullanarak eklektik bir ambiyans yaşatmak mümkün oluyor. Böylelikle zevkini yansıtan mekanlar yaratırken geçmişle günümüzün harmanlanması ile oluşturulan derinlik ve anlam da artıyor. Salondaki sehpanın üstünde konumlandırılacak mermer tabanlı, metal setli Skyline Chess satranç takımı, sevdiklerinle hoş vakit geçirebileceğin bir cazibe merkezi yaratmakla kalmıyor, modern çizgileriyle ortamın stiline de varlığıyla katkı sağlıyor.

Dekorasyona Ayrıcalıklı Bir Kimlik Kazandıran Vakkorama İmzası

Düz ve desenli, rengarenk, tamamen pamuklu kumaştan özenle dikilen yumuşacık havlular ve bornozlar, banyolarda sağlık, temizlik ve şıklığı harmanlıyor. İster tek tek ister set halinde kullanılabilen Ege ve Akdeniz esintileri taşıyan desenli havlular, bambu ağaçlı diş fırçalıklarıyla görsel bir bütünlük sağlıyor. Evinin atmosferini özgün ve seçkin kılacak ev dekorasyon ürünleri koleksiyonuyla Vakkorama, bu sezon da modanın kalbinden mekanlara girerek kalite ve şıklığa imzasını atıyor. Geniş ürün yelpazesiyle tarzını yansıtacak kaliteli, özenli ve seçkin tasarımlar, Vakkorama'da beğeniye sunuluyor. Sen de en beğendiğin ürünleri seçerek hemen alışverişe başla!